DESPRE NOI

Compania noastră a luat ființă în anul 2012, deschizând un prim magazin de comercializare a pieselor auto în zona Miorița din municipiul Deva. Am mizat încă de la început pe ideea de a fi cât mai aproape de clienți, oferindu-le nu doar prețurile cele mai bune, ci și sfaturile  care să maximizeze întotdeauna investiția pe care o fac într-o piesă necesară vehiculului pe care îl dețin.

 Prețul piesei de care aveți nevoie este un criteriu important pentru orice client atunci când decide să cumpere. Tocmai de aceea facem eforturi continue să avem cele mai atractive prețuri pentru toată gama de piese și accesorii pe care o comercializăm.

 Pe de altă parte, principalul nostru atu îl reprezintă profesionalismul echipei. Vă asigurăm că la noi veți găsi mereu un sfat tehnic competent, o abordare profesionistă și consultanța de specialitate care să vă dea garanția unei alegeri care să fie optime din perspective preț vs. calitate.

 În prezent, compania noastră are trei locații, două situate în municipiul Deva și o locație în municipiul Hunedoara. Proximitatea, ușurința de a ne localiza, precum și varietatea foarte mare a ofertei sunt toate atu-uri în fața competitorilor noștri. Vă rugăm accesați secțiunea MAGAZINE pentru a aflat detalii despre cum ajungeți la fiecare dintre cele trei magazine.